om resan rocknytt cruise

Perfect Plan ställer in och ersätts av Wildness

Vi måste tyvärr meddela att Perfect Plan tvingas att ställa in sin spelning på Rocknytt Cruise. Anledningen är att sångaren Kent Hilli har fått lunginflammation. Oerhört trist och vi hoppas på en snar bättring. Ersättare blir Wildness!

Wildness bildades i Stockholm 2014 och släppte sitt självbetitlade debutalbum 2017 som omedelbart blev en stor internationell framgång bland fans av melodisk hårdrock.

Under 2018 uppträdde bandet på ett antal olika festivaler internationellt och delade scener med välkända akter som Dokken, H.E.A.T, Dee Snider, Crashdïet, Dragonforce, Arch Enemy, Warrant, Vixen och andra och hade även äran att öppna för Pretty Maids , bland andra.Already confirmed are: RUSS BALLARD (första Sverigespelningen på 47 år!), DARE, DEMON (som kommer att framföra hela sitt mästerverk ”The Plague” som i år fyller 40 år!), Phil Lynotts gamla band GRAND SLAM, GATHERING OF KINGS, WEAPON, EMOTIONAL FIRE, REMEDY, HOUSTON och CAPTAIN BLACK BEARD.

The master of ceremonies will be NANNE GRÖNVALL som tillsammans med MARIA RÅDSTEN and PETER GRÖNVALL också kommer att gästa GATHERING OF KINGS with her band ONE MORE TIME.

Då ny ankomsttid tillbaka till Stockholm den 22/4 är kl 14.00 (tidigare 15:20) så har vi fått ändra lite i spelschemat. Det uppdaterade spelschemat finns nu tillgängligt.

Boka er hytt nu så ni inte missar denna episka kryssning på Östersjön!Rocknytt Cruise