SKAGARACK (DK)

Under sent åttio och tidigt nittiotal släppte danska Skagarack tre internationellt uppskattade album. Bandet turnerade, spelade på flera festivaler och fick bra support av olika radiokanaler som hjälpte till att göra hits av låtar som “Hungry For A Game”“I’m Alone” och “Anytime Anywhere”.

Bandet har legat på is under många år, men återförenades 2020 och genomförde några lyckade spelningar inför extatiska fans. Stärkta och inspirerade av gensvaret började frontmannen Torben Schmidt skriva nya låtar till vad som skulle komma att bli det nyligen släppta comebackalbumet “Heart And Soul”.

Rocknytt Cruise är väldigt glada över att kunna presentera legendarisk dansk dynamit-AOR av ädlaste sort, som kryssningen till ära uppehåller sig på Östersjön och inte i Skagerack.

Rocknytt Cruise