SARAYASIGN (S)

Sarayasign bildades i slutet av 2020 och är ett konceptdrivet, filmiskt, melodiskt hårdrocksband med medlemmar från Örebro, Stockholm och Falkenberg. Sarayasign släppte sitt förstlingsverk “Throne Of Gold” förra året och nysläppta “The Lion’s Road” tar vid där debuten slutar. I två mörka akter får vi följa med till landet Saraya som ligger på randen till förstörelse och står inför en fullständig mörkläggning av solen skapad av en paranormal ondska som sprider sig som en löpeld.

Bandet presenterar en stor, modern fantasyberättelse om gott och ont, mänsklighet, mod, odödlighet och evig kärlek. Musik kan driva fram berättande och förflytta lyssnaren till ett nästan drömlikt och känslomässigt okänt territorium. Berättelser kan skapa ett stort rike av ren imaginär poesi och är säkerligen den kommunicerande länken mellan musik och lyssnaren själv där allt är möjligt. ”Vi vill ta dig med på en resa långt bortom dina vildaste drömmar!”

Om filmisk hårdrock med rötter från 70-talet, fylld med känsliga ljudlandskap, frodiga pianon, stråkarrangemang och Hammondorgel, toppat med en modern punch är din melodi ska du definitivt inte missa Sarayasign på Rocknytt Cruise!

Rocknytt Cruise