rocknytt cruise 2023

Vi lägger till ytterligare två band till Rocknytt Cruise 21-22 april

När vi satt och försökte få till ett riktigt bra spelschema så insåg vi att vi hade möjlighet att stoppa in ytterligare två band i vår line-up. Så vi kan nu stolt presentera två svenska band inom den melodiösa hårdrocken som verkligen är på väg uppåt i hierarkin.

Först ut är CAPTAIN BLACK BEARD som släppte sitt sjätte och mycket hyllade album “Neon Sunrise” i oktober och som sedan dess setts på festivaler runtom i Europa och varit förband till bl.a H.E.A.T. och Bloodbound.

Andra bandet som kommer att få Viking Cinderella att gunga är nykomlingarna REMEDY från Stockholm, vars debutalbum “Something That Your Eyes Won’t See” blev en enorm framgång och sålde slut på bara två veckor. Kritiker har bl.a skrivit kallat det “årets album”. Vilken tur att ni kommer att få se bandet live på Östersjön i vår!

captain black beard remedy

Klara sedan tidigare är: RUSS BALLARD (första spelningen i Sverige sen 1976), DARE, DEMON (som kommer att köra hela sin platta “The Plague” som i år fyller 40 år!), GRAND SLAM, GATHERING OF KINGS, PERFECT PLAN, EMOTIONAL FIRE och ARCTIC RAIN.

Konferencier blir NANNE GRÖNVALL som också kommer att gästa GATHERING OF KINGS med sitt band ONE MORE TIME. I pianobaren kommer ELLINOR ASP att underhålla bakom flygeln!

Så ta med polarna och häng med på en kryssning med god mat och dryck till bra priser, fantastisk musik och självklart kommer du att kunna träffa en hel del av bandmedlemmarna i barerna. Lita på det! Dessutom är det billig taxfree. Bara en sådan sak. Priser från 595:- p/p!

Boka din hytt innan det är försent!

Rocknytt Cruise