Arctic Rain och Emotional Fire. Sista banden ut till Rocknytt Cruise 2023!

Välkomna på en 21-timmars kryssning med melodiös hårdrock och AOR. 8 band, 2 scener, god mat och trevligt sällskap utlovas.

De två sista akterna till Rocknytt Cruise är båda två nykomlingar på den melodiska rockscenen. Först ut är ARCTIC RAIN som med sin debutplatta “The One” 2020 fick stående ovationer av recensenterna och en andra platta släpps under våren 2023. Sist, men inte minst, kan vi presentera ett band, som till dags datum, inte släppt en enda låt. Men detta är så bra, coolt och unikt att vi bara var tvungna att låta dem göra sin första spelning någonsin på vår kryssning. Fyra singlar kommer att släppas under våren. Vi ger er EMOTIONAL FIRE!

Tidigare klara är även legendariske RUSS BALLARD som är en av de största låtskrivarna någonsin. Första gången i Sverige sen 1976! DARE med Thin Lizzy-keyboardisten Darren Wharton i spetsen. DEMON som spelar hela ”The Plague”. Två av Sveriges bästa band inom AOR och melodiös rock. GATHERING OF KINGS och PERFECT PLAN. Och dessutom ett annat band med Thin Lizzy-anknytning, nämligen GRAND SLAM som nu fått nytt liv.

Konferencier: Nanne Grönvall

Varje riktigt kryssning behöver självklart en konferencier som dessutom ska vara totalt förälskad i rockmusik och alldeles speciellt då melodisk rock och AOR som vi bjuder på. Så därför var det enkelt för oss att plocka in ett blont yrväder i form av Nanne Grönvall. Hon tyckte dessutom det skulle bli så kul att åka med på denna kryssningen att hon tar med sig hela sitt band One More Time som kommer att gästa Gathering of Kings på scen!

I Pianobaren: Ellinor Asp

Rocknytt Cruise